Elanco partnerem Psího dne

 Obojky proti parazitům FORESTO

Alespoň jednou za sezónu se Váš mazlíček určitě setkal s klíštětem nebo blechou. Pokud se antiparazitní ochraně dostatečně nevěnujete, riskujete nejen zdraví svého pejska nebo kočky, ale i to své. Chraňte proto svého mazlíčka vhodným antiparazitikem, ideálně tím s dlouhodobým účinkem, kde nemusíte myslet na opakovanou aplikaci.

Vhodným přípravkem je obojek Foresto, dostupný pro psy a kočky, který chrání před klíšťaty a blechami až 8 měsíců. Máte tak vystaráno na celou sezónu. Foresto je na dlouhodobé použití, ale přináší také výhody, pokud jde o ochranu před nemocemi, která mohou některá klíšťata přenášet na naše domácí mazlíčky. Má repelentní účinnost proti klíšťatům (které se nestihne zakousnout) a chrání před několika nebezpečnými chorobami, jako je ehrlichióza, babesióza a anaplasmóza.

Nezapomeňte také své čtyřnohé přátele pravidelně odčervovat. Obzvlášť teď, pokud jste byli společně na dovolené. Nikdy nevíte, na čem si váš pejsek tajně na procházce smlsne.  Pokud se také chcete dozvědět více o možnostech ochrany pro svého mazlíčka, podívejte se na přípravky společnosti Elanco. Elanco nabízí veterinární léčiva, která se postarají o to, aby vašemu chlupáčovi nechybělo nic k zdravému, klidnému a bezstarostnému životu. V nabídce společnosti Elanco najdete přípravky jak pro psy, tak i kočky.

Přípravky Foresto jsou veterinární léčivé přípravky. Informace o lécích vycházejí ze schválené příbalové informace/SPC. Před použitím čtěte pečlivě příbalovou informaci.

Aktuálně registrované VLP (uskvbl.cz)