Psí dostihy se blíží

Ať už jste fanouškem oblíbené stolní hry Dostihy a sázky či ne, naše dostihy na Psím dni s Prahou 13 si zamilujete. Napětí je možná ještě větší než u rozehrané partie, přesto není primárním cílem vyhrát, ale zúčastnit se. Soutěžit se bude ve dvou kategoriích, aby byl dostih férovější – psíci s výškou v kohoutku DO 40 cm a hafani s výškou v kohoutku NAD 40 cm.

Soutěž není zábavou pouze pro chlupaté milovníky běhu a jejich napjaté páníčky, ale i pro každého kolemjdoucího. Některým psům jsou totiž pravidla jasná hned, některé ale víc, než vidina pamlsku v cíli zajímá nový psí kamarád někde vedle dostihové dráhy. Na našich dostizích proto mnohdy cesta ze startu do cíle nevede přímou čarou, ale po stopách nejvoňavějších pachů, které zrovna okolo zavanou. Jedinými poraženými jsou většinou vysílení majitelé svéhlavějších jedinců, kteří si ze samých povelů a proseb vykřičeli hlasivky.

Ať už máte doma lovce od přírody, kavárenského povaleče, nebo introvertního seniora, přihlaste ho od 1.5.  do našeho dostihu a změřte síly s ostatními.

Více informací a formulář k registraci* do soutěží najdete na stránce SOUTĚŽE

FB Událost: 6. Psí den s Prahou 13 | Facebook