Pejskaři pozor! Na Psím dni se chystá velký SRAZ RAS

Na louce Centrálního parku Lužiny chceme uspořádat speciální setkání pro majitele různých plemen a zjistit, kolik zástupců se najde a jaká rasa zvítězí. Jak to bude probíhat?

V parku budou připravena speciální stanoviště, na kterých se postupně budou scházet majitelé ras. Jedno zaberou pejskaři s jezevčíky, druhé s německými ovčáky, další třeba ti s mopsíky. A setkání bude spojeno se soutěží.

Nechceme diskriminovat voříšky ani jejich majitele, ale tato soutěž bude určena jenom pro specifická plemena. Je nám totiž úplně jasné, že majitelé kříženců by s přehledem hned vyhráli. Ale nebojte, pro vořechy, voříšky, vestaje a směsky bude na Psím dni jiné zábavy až dost a určitě si tento den užijí všichni!

Na druhou stranu se nebudou kontrolovat průkazy původu a ke konkrétním rasám se můžou přiřadit i pejsci, kteří jsou danému plemenu podobní a nemají papíry. Samozřejmě 40kg chlupatý pesan ve skupině krysaříků neprojde.

Po hromadném sčítání dostane největší skupinka odměnu

Navíc všechny zúčastněné obejde profesionální fotograf a ze setkání tak bude vzpomínka na celý život!

Pokud se chystáte na Psí den a máte známého s pejskem, který by se mohl zúčastnit, tak mu určitě dejte vědět! Setkáte se s dalšími majiteli stejného plemene, popovídáte si, vyměníte si zkušenosti a ukážete ostatním svého psího miláčka.