Gurmánský zážitek pro vaše chlupáče s Purinou

Když doma zašustíte pytlíkem většinou se vedle vás okamžitě objeví váš pes. Zásobu dobrot by měl mít doma každý správný páníček. Na Psím dni s Prahou 13 tak nesmí chybět. Proto se určitě nezapomeňte zastavit u stánku PURINA®, kde dostanete pochoutky zdarma a nebo je můžete vyhrát v soutěžích či charitativní tombole. Podívejte se níže, co pro vás chystáme. 

Pochoutky PURINA® do každé psí rodiny

Stejně jako minulý ročník si může váš pejsek na Psím dni pochutnat. Pro pochoutku zdarma se stačí zastavit u stánku Purina®.  Například nugetky, proužky i tyčinky Adventuros jsou skvělou malou odměnou při výcviku, nebo jen tak 🙂 Jsou bez přidaných umělých barviv a navíc mají nízký obsah tuku, abyste mohli svého psa odměňovat každý den (řiďte se, prosím, krmným návodem). Nezapomeňte s sebou vzít svého chlupáče, aby si sám vybral.

Novinka Adventuros tréninkové pochoutky jsou určené k odměňování psa při procházkách nebo tréninku venku nebo doma. Ve dvou variantách bohaté na lososa nebo zvěřinu. Mají vysoký obsah bílkovin a nízký obsah tuku, bez přidaných barviv. Lososová varianta s jemnou texturou je snadno rozlomitelná na dva kousky, zvěřinová varianta má lehkou a vzdušnou texturu podobnou granuli, pro ty kteří preferují křupavější odměny. Jsou vhodné pro všechny velikosti psů.


Dentální pochoutky pro psy DENTALIFE®

Innovativní žvýkací pochoutka Purina® DentaLife® má měkčí porézní texturu, která je velmi šetrná k dásním a mechanicky čistí zuby. Vroubky navíc dásně šetrně masírují. Čistí i špatně dostupné zadní zuby a pokud je psovi dáváte každý den, omezují tvorbu zubního kamene, aby váš pes měl zdravější zuby a dásně.

Inovativní žvýkací pochoutka Purina Dentalife ActivFresh omezuje tvorbu zubního plaku a kamene, ale díky svému složení ještě navíc neutralizuje bakterie, které jsou příčinou zápachu z ústní dutiny a to díky medu a spirulině. Čistí zuby mechanicky a bez chemie. Ve složení tyčinek nenalezneme žádná přidaná barviva ani konzervanty, jsou vyrobeny čistě z přírodních surovin. K účinnému boji proti bakteriím stačí jedna tyčinka Dentalife ActivFresh denně. Každá minuta žvýkání tyčinky Dentalife se rovná jedné minutě čištění zubů.

 

Purina One – Granule mini

Psi malých plemen mají specifické nutriční potřeby. Proto máme lahodné receptury, které jsou těmto potřebám přizpůsobeny. Vysoce kvalitní suroviny a bílkoviny pomáhají udržovat v rovnováze střevní mikrobiom vašeho psa, který je důležitý pro podporu správného zažívání, imunitního systému a celkového zdraví.

 

 

 

 

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*