Proč by pes měl mít pojištění?

Pořídit si psa je krok, který by měl každý pečlivě zvážit. Nejde jen o mnoho času, který pes vyžaduje, ale také finance. Pes je na nás zcela závislý a jeho kvalita života je jen a jen v našich rukách. Pořizovací cena psa, na které se bohužel ještě kolikrát lidé snaží ušetřit, je to nejmenší, ale co když se mu něco stane? My lidé si musíme platit zdravotní pojištění, a tak nás léčba nepřijde tak draho. Ale co pes? Na kolik vyjde, když si zlomí nohu? Budete mít na to finance? Nepřivede nás pořízení psa do dluhů? Díky pojištění PetExpert můžete s vaším psem na veterinární kliniku hned a zaplatíte pouze 10% spoluúčast.

Že je pes živý tvor ví každý a stejně tak ví, že může onemocnět nebo se zranit. Mnoho majitelů, si tuto variantu ovšem moc nechce připouštět a spoléhají na to, že jejich pes bude zdravý celý život a jednoho krásné dne ve vysokém věku usne ve spánku. Takové štěstí, ale má bohužel málokdo. Naopak dnes a denně vidíme plné veterinární kliniky.

O svou zkušenost se s námi podělila slečna Petra: Když se u mého psa začaly vyskytovat první zdravotní potíže, ani ve snu by mě nenapadlo, že léčba psa se protáhne na ¾ roku a velice prodraží. Měla jsem našetřeno 15 000,- ale jen to stálo CT vyšetření. Nebýt podpory přátel a mé rodiny, léčbu psa jsem si nemohla dovolit. Druhého psa jsem si bez váhání nechala pojistit. Díky pojištění PetExpert mohu být už v klidu, že kdyby se něco přihodilo, pejsek bude mít léčbu kterou v danou chvíli akutně potřebuje

O pojištění psů se budete moc dozvědět více na Psím dni s Prahou 13 a na webu www.petexpert.cz

A protože by měl být pojištění především každý sportovec, PetExpert pojistí zcela zdarma výherce soutěže skoku do výšky, ve kterém se i letos na Psím dni pokusíme o rekord. Tak držte palce.

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*