Brit generálním partnerem Psího dne

Je nám ctí představit letošního generálního partnera 8. ročníku Psího dne, kterým je Brit, superprémiová značka produktů pro výživu domácích mazlíčků. Návštěvníci a soutěžící se tak mohou těšit na krásné, praktické ale také chutné ceny pro jejich chlupáče.

Historie značky Brit se píše od roku 2000 a během téměř 25leté tradice se etablovala na jednu z nejoblíbenějších nejen na tuzemském trhu. Tajemstvím úspěchu jsou vysoce kvalitní produkty s pozitivním vlivem na zdraví zvířecích strávníků a konzistentní hodnoty s nimiž se ztotožňují jejich chovatelé. Dnes produkty značky Brit najdete ve více než 87 zemích světa, dominantními jsou ale stále v České republice, kde značka vznikla.

Za výrobou kompletního portfolia krmiv stojí společnost VAFO, česká rodinná firma založená v roce 1994 v Chrášťanech, která letos slaví 30 let od svého vzniku. Tři desetiletí se profiluje jako uznávaný lídr na trhu prémiových a superprémiových krmiv pro domácí mazlíčky. Portfolio výrobků zahrnuje suchá a mokrá krmiva, pamlsky a doplňky pro psy, kočky a malá zvířata.