Čím potěšit pejsky v útulku? Zapojte se i vy!

Přátelé a kamarádi, milovníci hafanů a všichni co se chystáte na PSÍ DEN s Prahou 13. Rádi bychom připomněli, o co vlastně touto akcí usilujeme.

Samozřejmě kromě spousty zábavy a také lehkého vzdělání formou krátkých přednášek na různá zajímavá témata, je  smyslem celé akce pomoc pejskům, kteří přišli o svůj domov a nyní se o ně starají dobrovolníci v útulcích. Není jednoduché zajistit pro opuštěné pejsany veškeré potřebné vybavení, a proto jsme tu.

Forma pomoci je nejrůznější – každé iniciativy si velice vážíme a moc za ni děkujeme! Vždy je ale dobré zjistit, co aktuálně ten který útulek potřebuje. Taková pomoc je nejefektivnější. Na PSÍM DNU můžete proto něco koupit přímo u stánků jednotlivých útulků a tím je podpořit, nebo můžete samozřejmě něco přinést s sebou.

Velký výběr  kvalitních krmiv a pamlsků můžete pořídit na stránkách krmivo-brit.cz

 

Co přinést na sběrné místo?

– kvalitní granule ( prosíme nenoste načaté či prošlé granule) 

– pamlsky (ne marketové), piškoty, sušené maso. Velký výběr najdete u 

– odčervovací tablety

– čisticí prostředky (Sanytol, savo bez chloru..)

– prací prostředky, aviváže

– gumové rukavice

– papírové utěrky

– savé podložky, pleny

– vyřazené ručníky, deky, utěrky

– obojky, vodítka, misky, kartáče a jiné psí pomůcky

 

 


Sběrné místo pro vaše dary bude u hlavního stanu

Malou odměnou za vaši pomoc bude lístek do tomboly  – každý, kdo něco koupí na místě nad 100,- u „útulkových“ stánků bude automaticky zařazen do slosování o zajímavé ceny.

Velkou pomocí pro útulky a jiné organizace (které se například zabývají dočasnou péčí o opuštěné psy), je také sdílení pejsků k adopci na sociálních sítích – pejsek, který se tak i díky vám dostane k širšímu počtu lidí, má větší šanci najít svou novou milující rodinu.

Za jakoukoliv vaši pomoc z celého srdce moc a moc děkujeme!!!


 

 

 

 

 

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*